Az EduBase weboldal jelenleg egyéni fejlesztés, így a működéséhez szükséges tevékenységet nem szervezeti formában látjuk el. Mindazonáltal rendkívül hálásak vagyunk az oldallal kapcsolatos építő jellegű visszajelzésekért. Szintén örömünkre szolgál, ha szeretnéd te is valamilyen módon segíteni munkánkat. Akármilyen kérdésed van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, bátran keress minket elérhetőségeinken!

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Közösség

Kompatibilitás

Az oldal helyes működéséhez szükséges paraméterek:
  • Operációs rendszer: Windows 8/7/Vista/XP, Mac OS X, Linux
  • Böngésző: Chrome, Safari, Firefox 3+, Internet Explorer 8+, Opera
  • Felbontás: min. 980x550px
Alacsonyabb verziószámú szoftverek esetében vizuális anomáliák léphetnek fel, azonban ezek a működést nem vagy csak kis mértékben zavarhatják.

Ajánlott paraméterek:
  • Böngésző: Chrome, Safari
  • Felbontás: 1280x1024px, 1280x800px

Mobil nézet

Weboldalunk nem rendelkezik külön mobil nézettel, de a stíluslapokat és Javascript kódokat a mobil eszközökön való megtekintésre is optimalizáltuk, így az oldalak helyesen működnek a technikai információkban leírtaktól függetlenül. Használhatod weboldalunkat akár a vonaton, buszon is kedvenc tableteden vagy mobilodon, legyen szó iOS, Android, Windows vagy akár Symbian rendszerről.

Szellemi tulajdon védelme

Oldalunk egyedi fejlesztésű, éppen ezért a rendszerbe beépített, szabadon felhasználható erőforrásokon kívül minden, az oldalon megtalálható grafika, script és egyéb forráskód a fejlesztők szellemi tulajdona és az külön engedély nélkül még személyes célokra sem használható fel.
https://static.edubase.hu/media/skin/loading-ring-button.svghttps://static.edubase.hu/media/skin/select-focus.pnghttps://static.edubase.hu/media/skin/disabled-focus.pnghttps://static.edubase.hu/media/skin/datetime-focus.png