híreink
RSS hírcsatorna
20:42
2017.08.09.
olvasás
A mai nappal óriási változások történtek az EduBase oldalán.

Az EduBase eredeti célja az volt, hogy ne a YouTube tengerében kelljen megtalálnotok videóinkat, hanem egy letisztult, rendezett és jól kereshető felületen tudjatok tanulni. 

Mi is rájöttünk arra, hogy ha valaki megnéz egy videót, az nem egyenlő azzal, hogy annak tartalmát jól megtanulta és érti is. Ezért hoztuk létre az EduBase Quiz tesztelőrendszert, melynek segítségével online teszteket tudtunk... tovább
23:16
2016.05.09.
olvasás
Örömmel jelentjük, hogy az idei Falling Walls konferencián nyújtott teljesítményünk alapján az EduBase kijutott a berlini döntőbe, ahol már nemzetközi mezőnyben mutatkozhatunk be.
13:14
2015.08.05.
olvasás
Egyre több felhasználónk nézi az oldalt valamelyik másik időzónából, ezért úgy döntöttünk, hogy átalakítjuk belső rendszerünket, hogy mindenki helyi időben láthassa a rendezvények, videók, hírek és sok más tartalom dátumát. Örömmel jelentjük be, hogy a fejlesztésünket élesítettük!
Ha te is más időzónából nézel minket, nincs más teendőd, mint fiókodban a beállítások oldalon az időzónánál látható feliratra kattintasz és beállítod a kívánt zónát. A rendszer automatikusan figyel az óraátállításokra (DST) is!
Próbáld ki még ma!
18:55
2015.07.31.
olvasás

Örömmel jelentjük be, hogy ma hajnalban az EduBase weboldala sikeresen átköltözött egy még gyorsabb és jobb szerverre. Ha bármilyen hibát tapasztaltok, kérjük jelezzétek bátran az [email protected] címen!

19:06
2015.07.27.
olvasás
Mint már biztos észrevetted, felújítottuk a főoldalunkat. Szerettük volna, ha már a megérkezésed pillanatában biztos legyél, hogy jó helyen jársz és rögtön megtalálj minden tartalmat. Reméljük az új kinézet elnyerte tetszésedet.
Ha tetszik vagy vannak még ötleteid, nyugodtan keress fel bennünket a Kapcsolat oldalon feltüntetett elérhetőségeken!
20:42
2015.06.20.
olvasás

Örömmel jelentjük be, hogy frissítettük az EduBase megjelenését. Egységes, új betűtípust vezettünk be az oldalon, továbbá sok apró átalakítást végeztünk, hogy még szebbé és kényelmesebbé tegyük alkalmazásunkat. Reméljük ti is szeretni fogjátok!

Az EduBase folyamatosan fejlődik, alakul és változik. Stay tuned!

16:02
2015.05.16.
olvasás

Az utóbbi napokban számos kisebb-nagyobb frissítést élesítettünk az oldalon. Ezek közül legfontosabb, hogy egy jobb SSL tanusítványra váltottunk, aminek segítségével az elavultabb böngészőkön is gond nélkül is nyílnak meg oldalaink. Reméljük ezzel még több tanulni vágyó számára nyújthatunk segítséget.

12:54
2015.05.06.
olvasás

Sajnos az utóbbi pár napban a Facebook API átállás miatt nem működött a Facebookos regisztráció az oldalon. Aki esetleg így próbált regisztrálni, attól elnézést kérünk és egyben bátorítjuk is, hogy próbálja meg ismét, mivel örömmel jelenthetjük be, hogy sikeresen beüzemeltük a legújabb és legbiztonságosabb verziót!

19:03
2015.04.01.
olvasás
edubaseÖrömmel jelentjük be, hogy az EduBase mostantól az Androidos eszközökön is kényelmesen elérhető. Ha te is szeretnél még akár a buszon, parkban vagy épp az utcán velünk tanulni, töltsd le most az alkalmazásunkat:
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.gredam.edubase
Az alkalmazással kapcsolatos észrevételeket, hibajelzéseket szívesen fogadjuk a Kapcsolat oldalunkon megadott elérhetőségeken vagy az info@edubase.hu email címen.
Fejlsztőink: Kolozsvári Ádám és Pesti Péter.
18:44
2015.03.22.
olvasás
edubaseAz EduBase és a Mechatronika Szakosztály Konzultációs csoportja ismét bemutatja közös online videós konzultációját, mely a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Matematika A2 c. tárgy tematikája alapján kíván segítséget nyújtani a hamarosan elérkező 1. ZH-hoz.
A konzultáció során az elejétől kezdve átvesszük az eddigi anyagot, a feladatmegoldásokat tekintve.
Ha te is szeretnél részt venni és gyakorolni, látogass vissza hozzánk a... tovább
Hírek betöltése folyamatban.
További hírek betöltése
https://static.edubase.hu/media/brand/other/header-hover.pnghttps://static.edubase.hu/media/skin/loading-ring-button.svghttps://static.edubase.hu/media/skin/select-focus.pnghttps://static.edubase.hu/media/skin/disabled-focus.pnghttps://static.edubase.hu/media/skin/datetime-focus.png